10 SKRIVNOSTI O ŽENSKEM SPOLNEM NAGONU

erodate

Seks je drugačen za vsako žensko, ampak v končni fazi pa imamo vse isti prirojen spolni nagon in si s svojimi partnerji želimo deliti intimne trenutke. Ampak v kolikšni meri? Adored.co.uk so delili nekaj zanimivih dejstev o ženskem spolnem nagonu, ki ti lahko dajo misliti. Tu je 10 stvari, ki jih mogoče nisi vedela o svojem spolnem nagonu – ali se v katerem prepoznaš?

  1. Ženske o seksu mislijo povprečno 10-krat na dan.
  2. 66 % žensk je reklo, da je bolj verjetno, da bodo z moškim seksale po doma skuhanem obroku.
  3. Vadba ženskam pripravi telo za spolno aktivnost, s tem da pospeši krvni pretok do genitalij in povzroči, da so bolj vzburjene. Ta občutek je najbolj močen 15 minut po vadbi in kmalu po tem zbledi.
  4. Po nekaj kozarcih alkohola ženske potencijalnega partnerja dojemajo kot bolj atraktivnega – ampak ta učinek pri moških traja dlje.
  5.  Ženske, ki pijejo alkohol vsak dan, so na splošno bolj zainteresirane za seks.
  6.  Samo 26 % žensk v vezi ima med seksom redne orgazme, v primerjavi z moškimi, ki jih ima 75 %.
  7. Ženski spolni nagon je bolj podvržen vplivom družbenih in kulturnih dejavnikov, kot so kaj si o nekaterih spolnih praksah mislijo vrstniki oziroma drugi.
  8. Ženske si bolj verjetno čez čas premislijo, glede izvajanja določenih spolnih aktov.
  9. 40 % žensk masturbira (ampak redkeje kot moški).
  10. Obstajajo dokazi, ki nakazujejo, da ljudje, ki mislijo o seksu in ki dejansko tudi seksajo, v svojih sporočilih uporabljajo več čustvenih simbolov. Anketa na erodate je pokazala, da 36–40  Ljudi, ki večkrat na dan mislijo na seks, v vsakem sporočilu uporabijo več kot en čustveni simbol.

——-

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.