Tu so stvari, ki bi jih morala reči med seksom

whisper

Seks, užitek, in najboljši način, da dosežeš orgazem se razlikujejo od para do para. Kar te vzburi, lahko nekoga drugega popolnoma odvrne.
Ampak nove raziskave so pokazale, da ena stvar lahko zagotovi spolno potešitev bolj kot seksi perilo ali predigra – in govora je o ljubezni. Iiiiii.
Študija, ki jo je izpeljala Chapman Univerza, je raziskala spolno življenje 39,000 poročenih parov in heteroseksualnih moških in žensk v zunajzakonski zvezi, ki so bili s svojimi partnerji več kot tri leta.
Ugotovili so, da je bilo na vrhu obnašanja med seksom, ki zagotovi zadoščenje “Ljubim te”, v raziskavi je 75 odstotkov zadovoljnih moških in 74 odstotkov zadovoljnih žensk priznalo, da to delajo.
Druge stvari, ki naj bi povišale zadoščenje, so bile mešanje in sprobavanje novih stvari, da si vzameš čas za pripravo razpoloženja in da v predigro vložiš nekaj truda. V bistvu ven dobiš toliko, kolikor vložiš.
Raziskava je ugotovila, da se samo polovica sodelujočih parov smatra kot spolno zadoščenih in da ostala spolna dejanja – kot sta skupno tuširanje in uporaba spolnih igračk – manjkajo.
Kot je rekel dr. David Frederick, asistent profesorja psihologije na Chapman Univerzi in vodeči avtor študije: “Skoraj polovica zadovoljenih in nezadovoljenih parov bere knjige in članke za samopomoč v spolnem življenju, ampak kar razlikuje spolno zadovoljne pare, je to da so nekatere ideje poskusili.”
Če povzamemo, seks je kot zakonska zveza, v smislu, da potrebuje predanost, trud in strast, da je uspešen. Torej, če si v spalnici manj kot vesel, zakaj ne bi poskusil nekaj novega ali pa svojemu partnerju povej kaj do njega čutiš.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.