16 stvari, ki bi si jih želela vedeti, preden sem kdajkoli fafala

1400x9311-e1424873661670 Pogled na trd penis, vedoč, da bo v naslednjih nekaj sekundah tista stvar v tvojih ustih, je lahko zastaršujoč. In to vsakič, ne samo prvič, ko fafaš. Ampak ne skrbi, sčasoma je lažje, in kot vse stvari v življenju, so izkušnje dragocene, kadar gre za P-je v ustih. Če pa ti ne postane lažje, enostavno ne fafaj. Moški bodo preživeli.

Da bi ti olajšali tvoje gorje pred prvim fafanjem, je tu 16 stvari, ki bi si jih odrasle ženske želele vedeti pred svojim prvim fafanjem.

1. Penis nima oči in ne razlikuje med koncem grla in ustnim nebom. Vse te vlažne površine v tvojih ustih v bistvu čuti enako. Razen tvojih zob, seveda. Nimam penisa, tako da ne razumem tega čara “globokega grla”, ampak (nežno) udarjanje z glavico njegovega penisa ob ustno nebo, se doživlja kot ista stvar in te ne sili na bruhanje.
2. Penis ni vagina ali vlažen tobogan in se ne navlaži sam od sebe. Ja, predsemenska tekočina je, vendar je to kot rahlo pršenje, medtem ko pravo fafanje ponavadi potrebuje hud naliv. Ali si priskrbi nek lubrikant, ki nima okusa po umetni vrečki, ali pa popij nekaj vode in bodi pripravljena, da uporabiš vso slino, ki jo lahko zbereš. To ni gnusno. To je nekdo, s katerim se ljubiš (najbrž). 3. Pred njegovim stoječim penisom se ti ni potrebno klanjati, kot da je dvigujoč bog sonca. V filmih in televizijskih oddajah in povsod drugje, je kot edina možna pozicija za fafanje prikazana ženska na kolenih z zibajočo glavo gor in dol, medtem ko moški stoji kot nek veličasten grški bog. To je v realnosti zelo redko! Ni ti treba vlagati v ščitnike za kolena, kot ti je rekla Štefka v sedmem razredu! Štefka ti je lagala! Enostavno se spravi na posteljo in ga obdelaj v ležečem položaju. To je udobneje.
4. Ni ti treba pogoltniti, se nato zahihitati in reči “Vav, tako zabavno je pogoltniti tvojo toplo spermo, res mi je všeč!” Oziroma, sploh ti ni treba pogoltniti. Moški, ki mu ga obdeluješ, ne bo nate vpil in kričal, če se diskretno znebiš njegove sperme v robček ali kozarec ali kaj podobnega. Lahko pa se nekoliko razburi, če mu jo pljuneš v obraz, ampak to je v bistvu res vajina stvar.
5. Tvoje roke lahko prevzamejo stvar, ko tvoja usta potrebujejo odmor. Povprečni penis je dolg 14 cm (v erekciji). Nisem izmerila notranjosti svojih ust, ampak sem prekleto trdno prepričana, da od mojih ustnic do grla ni 14 cm. In nikakor ne priporočam, da greste na vse ali nič in zabijete penis v požiralnik. Pomagajte si s svojimi rokami. Glavico dajte v usta in dlani okrog penisa, voilà. To je v mejah sprejemljivih pravil igre.
6. S svojimi zobmi ga ne boš po nesreči ugriznila v penis in ga obglavila ter ga tako pustila sterilnega za celo življenje. Obstaja veliko število grozljivih zgodb o ženskah, ki so med fafanjem po nesreči uporabile zobe in s svojimi ostrimi kočniki odrle tipov penis. Zobje ne bi smeli biti velika skrb. Mislim, da ob začetku tega celotnega dejanja, kar nekako izginejo, kaj pa vem.
7. Včasih penis nima prijetnega vonja in to zato, ker so nekateri moški ogabni. To 100 procentno odvrne, ne morem, ne, ne bo šlo. Mislim, da nihče ne pričakuje, da bo trd penis dišal kot Chanel parfum ali jagodni balzam za ustnice ali kaj podobnega (čeprav vav, morali bi), ampak eni tipi so manj čisti kot drugi. In tudi. Ljudje se poleti bolj znojijo. To upoštevaj. Mednožje pri tem ni izjema. Osebno menim, da ni nesramno, če pred tem predlagaš seksi skupno tuširanje.
8. Penisi, ki izgledajo majhni in nenevarni, se v tvojih ustih včasih preobrazijo v novost velikih tulcev za bazen. Oh, od daleč je izgledal kot mezinček, ampak sedaj, ko je v tvojih ustih, pa je kot ena od tistih igrač, ki zraste, ko jo daš v vodo. Kaj se tam notri dogaja? Kdo bi vedel. Mogoče precenjujemo velikost naše ustne votline.
9. Svoj jezik lahko uporabiš, tako da ga pretentaš, da misli, da je v tvojih ustih do konca. Kot ~čarovnija~ če bi bila čarovnija perverzna in uporabljena samo, da bi se moške pretentalo, da fafaš najbolje na svetu. Jezika ti ni treba pospraviti in ga skriti med tem dogodkom. Lahko ga uporabiš (kot streho svojih ust), da ga pretentaš, da misli, da nabija direktno do želodca. Njegov penis potisni ali pod svoj jezik ali jezik uporabi, da blokiraš svoje grlo (to tudi, za vsak slučaj, prepreči refleks bruhanja).
10. Fafanje ni kot neki čarobni gumb, da mu takoj pride. Čeprav se zdi, da je moškim zelo všeč, v bistvu ni nekaj, kar bi se začelo in končalo v parih sekundah (ponavadi). Te stvari lahko zahtevajo kar veliko dela, še posebej, če si tam spodaj, recimo, 10 minut. Dobesedno lahko nehaš, ko hočeš – nikoli se ne počuti, kot da predčasno končuješ dirko.
11. Fafanje je lahko za moške predigra in ni nujno, da je glavni dogodek večera. Ja, vsako fafanje se ne konča nujno z ejakulacijo kot erupcija brizgajočega gejzira, ki brizga naravnost v zrak. To lahko delaš, recimo, samo na kratko, dokler ni povsem vzburjen, potem pa nadaljujeta z ostalimi seks stvarmi.
12. To je ena stvar, ki se je lahko veliko naučiš iz porniča, kot grafični prikaz spolne vzgoje, ki je v šoli ni bilo. Spolna vzgoja bi vsekakor morala biti boljša v tej državi, ampak nekako dvomim, da bomo kdajkoli doživeli, da učitelj športne vzgoje kup zmedenih najstnikov uči, kako dostojanstveno dobro fafati. In tako je najbrž še najbolje? Kakorkoli že. Ljudje v resničnem življenju ne seksajo kot v porniču, ampak včasih so tisti posnetki od blizu, ko nekdo na vso moč obdeluje penis, lahko kot dobra navodila kako premikati glavo. Ampak ne poskušaj izvesti globokega grla, če nisi dovolj izkušena.
13. V bistvu globokega grla ne izvede nihče brez refleksa bruhanja. Bežno se spomnim nekega dekleta, mislim da v devetem razredu, ki mi je razlagala, da vse odrasle ženske pred fafanjem dobesedno vzamejo lidokain ali protibolečinsko zdravilo, tako da zaradi penisa ne bruhajo. Tega ne počnite! Ne pijte lidokaina! Ne! Rešitev je, da enostavno ne izvedeš globokega grla. Refleks bruhanja obstaja z namenom. In vsekakor ne želiš bruhati po nekom, ki ti je domnevno všeč.
14. Ni ti treba fafati, da bi tudi sama dobila oralno zadovoljitev. Če tip zavrne, da bi te zadovoljil, ker ne maraš fafati, ali ker ima ogaben smrdeč penis, ki si ga ne želiš v svojih ustih, ali zaradi kateregakoli drugega razloga, je beden in mu reči naj se jebe (razen, lol, da se ne bo, hahaha, razumeš?).
15. 69 je grozna in pecenjena in slaba, in dajmo jo že prepovedat. OK, mogoče ti je všeč, ampak po mojem je grozna in neumna. Celoten pomen oralnega seksa je, da lahko ležiš in ne delaš nič, medtem ko ti nekdo drug nudi izjemne užitke. 69 je kot da moraš, medtem ko si na profesionalni masaži, hkrati izpolnejvati še davčno napoved. Se ti ne sliši kot nočna mora? Zato, ker to tudi je. To bi bila nočna mora.
16. Če uživaš ob fafanju, ne pomeni, da si kurba, prav tako pa nisi ošabna, če tega ne maraš. To spolno dejanje je zelo prenapihnjeno (LOL, sori, res mi je žal), ampak saj je samo ena stvar na neskončnem seks meniju stvari, ki jih lahko osebi narediš. Nihče spodoben ne bo s teboj prekinil, če ne maraš fafati, in prisežem, če te kdaj kdo označi za kurbo, ker rada fafaš, ga takoj napoti k meni, ker se morava pogovoriti. Rada imaš, kar imaš rada in ne maraš, česar ne maraš, in vse je lepo in prav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.