9 trikov za fafanje, za katere strokvnjaki pravijo, da bi jih morala poskusiti

 

 

blowjob

Ko ljudje govorijo o seksu in predigri, so ponavadi vmes stvari, pri katerih nekateri uživamo, drugi pa ne. Nekaterim je mogoče všeč, če je malo bolj grobo, medtem ko je drugim bolje počasi in romantično. Nekateri imajo lahko zelo občutljive bradavice, medtem ko je drugim všeč, da se osredotočimo na druga področja. Z vajo se učimo več o užitku in užitku svojega partnerja. In kar nam je všeč, se bo najverjetneje spreminjalo z vsakim partnerjem, s katerim smo intimni. Eden od najboljših delov spoznavanja nekoga je spoznanje, kaj jih vzburi, kaj ne in kaj vaju vzburi skupaj. Ena od pogostih praks je oralni seks. Večino časa pa se lahko sprašuješ, kako bi izboljšal svoj oralni seks.
V prvi vrsti, iz tega naredi nekaj, kar ti je všeč in v čemer uživaš, ne pa SLUŽBE. Kot z vsemi stvarmi, vaja dela mojstra. Tu je nekaj trikov za dobro fafanje. Tvoj partner ti bo hvaležen (in, no, tudi jaz!).

1. Zabavaj se, ampak ne hlini
Ena od pogostih potreb, ki so jih moški izrazili o oralnem seksu je, da uživamo v njem. Dr. Yvonka, klinična seksologinja na Jasmin.com, pravi, da radi vidijo, da uživamo v zadovoljevanju in da mislimo, da imamo najbolj seksi in najbolj slastnega člana tam zunaj. Bodi previdna z igranjem, ker poznajo razliko med resničnim in lažnim navdušenjem. Če ob tem ne uživaš, obema prihrani muke in nehaj. Čeprav toplo priporočam, da vseeno na hitro poskusiš preden fafanje izključiš, tudi če čutiš, da nisi čisto za stvar, ker bo v večini primerov njegovo zadovoljevanje vzburilo tudi tebe.

2. Roke, jezik, usta, lica, prsi – vse vrži skupaj
Dr. Yvonka pravi, da izkušnjo naredi toliko svojo kot njegovo. “Uporabi svoje roke, jezik, usta, vse od naštetega. Podrgni ga ob lice, nežno ga pomakni do svojih bradavic, res pokaži, da uživaš. Kar zvijali se bodo od vznemirjenja. Uporabiš lahko celo malo zob. Ne, ne ugrizni, ampak če narahlo malo pogrizljaš, toliko da poglobiš občutek, pomaga nekoliko prebuditi živce.” S tem bodi previdna. Mnogi moški imajo neznanski strah kar se tiče zob, in če jih ne poznaš dovolj dobro, se lahko odzovejo negativno. Z izkušnjo bodi torej uglašena in preden uporabiš zobe si pridobi partnerjevo zaupanje.

3. Naj bo mokro
Lubrikant ni pomemben samo za penetracijski seks; tudi tukaj lahko pomaga za dobro počutje. Dr. Yvonka pravi: “Ponavadi naj bi zadostovala slina, ampak včasih, če si pila ali se udejstovala nečesa drugega, kar te dihidrira, se ne moremo preveč zanesti na našo slino. V tem primeru uporabi lubrikant z okusom ali užiten lubrikant, da si narediš zabavno tudi zase.” Kokosovo olje je lahko za to izvrstno.

4. Ne pozabi na njegova moda
Medtem ko bi nekateri moški raje videli, da se nikoli ne dotakneš njihovih mod, večina ob tem ponori. “So zelo občutljiva. Medtem ko so tvoja usta na penisu, lahko uporabiš svoje roke, lahko pa sesaš moda sama. Spreminjaj kar delaš in pri tem opazuj njegove reakcije, tako da boš videla kaj ima najrajši,” pravi performerka za odrasle zabave Casey Calvert.

5. Stistni ga
Penisi so trpežnejši kot si misliš, in dve najbolj občutljivi mesti sta penis in njegova glavica. “Medtem ko sesaš glavico, svoje roke uporabi, da stisneš penis. Če ga hočeš stisniti, poskusi z območjem nad in pod korenom penisa. To deluje še posebej za tipe z večjimi [penisi] – celega laho zadovoljiš brez globokega grla,” pravi Calvert.

6. Povečaj trenje
“Vleči s svojim običajnim entuzijazmom, ampak ga malo začini s povečanjem trenja, ne da bi si obremenila čeljust. Uporabi svoj kazalec in palec ter svoje ustnice stisni skupaj, da ”pogoljufaš” in ustvariš tesnejši stisk!” pravi Astroglidova seksologinja, dr. Jess.

7. Poskusi molitveni položaj
Ta je iz Nove biblije seksa, pravi dr. Jess: “Roki daj v molitveni položaj, uporabi radodarno količino lubrikanta in jih položi na ustnice, da narediš podaljšano verzijo svojih ust. Tvoja palca naj bosta na ustnicah, kazalca pa prideta ob nos. Najprej se skloni nad njegovo glavico, nato jo povleci v mokra ”podaljšana” usta. Drgni od vrha h korenu, med tem ko drsiš gor in dol, pridobivaj na hitrosti, pritisku in sesanju.”
Dodaj še nekaj tesnih stiskov na koren in nežno suči okrog, dokler s prsti ne prideš do sredine korena. Tvoje tesne roke bodo oprijele njegov koren, medtem ko bodo šla tvoja usta in jezik čez frenulum.

8. Naredi tunel
“Stisni ga med zobmi, ampak svoje zgornje zobe prekrij z ustnico, ki je namazana z lubrikantom, spodnje zobe pa z jezikom, tako da bo občutiti kot tesen, moker tunel,” pravi dr. Jess.

9. Deli svoje navdušenje
Seks ekspertinja Dana Myers pravi: “Medtem ko sigurno obstaja na tisoče modnih načinov fafanja za preizkusiti, v resnici ne rabiš uporabiti nekega norega giba, ki ga še nikoli ni videl. Ključ do resnično epskega fafanja je navdušenje. Če oralnemu seksu dodaš resnično navdušenje (tako da si popolnoma pri stvari in si pristno želiš dati oralno zadovoljitev), bo to šlo preko vsake fantazije o “globokem grlu”. V oči ga glej, s pogledom, ki mu pravi, da si ga res želiš. Začni počasi, nato hitreje in spet počasi. Izdihni par zdihlajev “Mmmmm”, kot da bi lizala okusen sladoled. Vse to mu bo pokazalo, da ne delaš tega zaradi dolžnosti, ampak, ker si tega res želiš … zaradi tega bo dobil občutek, da je zaželjen in bo samozavesten.”

One thought on “9 trikov za fafanje, za katere strokvnjaki pravijo, da bi jih morala poskusiti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.