Nikoli si nisem mislila, da bom tole v resnici počela…

sex oglasi

Samska sem. Ravnokar sem pustila fanta, ker sem premlada za tako resne zadeve. Preden se poročim, si nakopljem tri otroke in ostarim, bi rada še kaj doživela. Nekaj izven okvirjev družbe. Nekaj, kar se uradno ne spodobi. Je pa nekakšna javna tajna, da je sila zanimivo.

sex oglasi

Registrirala sem se na www.erodate.si. Zasebni stiki, sex oglasi, zmenki, tole je zagotovo nekaj, kar trenutno iščem.

registracija

Ne potrebujem resnega fanta, prav tako pa resnično ne hrepenim po kakšnem kretenu, ki misli, da je prvi in edini na svetu. Tisto, kar rabim, je nekje vmes. Nekje vmes med fantom, ki mu ležijo resni zmenki in fantom, ki s sex oglasi išče nimfomanko. Ne vem ravno gotovo, kakšen profil fanta bom na tej strani našla, ampak ali ni ravno to najbolj zanimivo? Ker gre tako ali tako vse preko interneta, lahko izbiram, kolikor želim. Verjetno ne bo nihče ravno užaljen, če ga zavrnem, ker se jim to na tako obleganem portalu zagotovo dnevno dogaja in lahko bom izbrala nekoga, ki bo zanimiv. Nekoga, s katerim bom lahko doživela nekaj zabavnega, pa vendar kasneje ne bom čutila do njega nobene obveznosti.

Ampak kako pa naj napišem oglas?

Brskam po strani, tele punce so kar konkurenčne. Globoko pri sebi razmišljam, kako bi bilo bolje, da o tej ideji s sex oglasi sploh ne bi razmišljala. Mah, bom napisala tako, kot je res. Kaj točno iščem, da ne bo prišlo do zmede. Pa kar hitro tudi objavim, preden začnem lagati sama sebi, kako v resnici spadam med tiste pridne punce in si premislim. Ne mine dolgo, ko že dobim prvo povabilo. Pa drugo in tretje. Očitno bom lahko na veliko izbirala. Navsezadnje se z najbolj zanimivim ponudnikom res dogovorim. Danes zvečer, obleci nekaj seksi, mi je rekel. Ni problema, tako ali tako komaj čakam.

In je minil večer, minilo je tudi pol noči. Izkušnja? Nora! Nepozabna in zabavna za znoret. Jutri se spet dobiva in glede na to, kako sva se ujela, ne bom zanikala, da mi je tudi v resnici malo všeč. Zagotovo je bila tale registracija na www.erodate.si ena bolj pametnih potez po tistem, ko sem svoje življenje obrnila na glavo in vstopila na trg samskih. Zagotovo bi jo priporočala vsem mojim prijateljicam, če mi ne bi bilo malo nerodno povedati za to. Tako pa nobena od njih ne ve, kaj v resnici počnem in zakaj sem tako dobre volje ter zakaj sem marsikateri večer zasedena.

registracija

Ravno to, da nobena od njih ne ve, je tisto, kar je pri vsem tem najbolje. Tako zelo diskretno to počnem, da nihče ne posumi. Nihče me ne obsoja in nihče v resnici ne ve, da so sex oglasi nekaj, česar se poslužuje tudi tale pridna punca. Za tole mojo aktivnost ve samo tista skupnost na internetu, ki me je zasledila med oglasi. Hvala bogu, očitanje, obsojanje in opravljanje za hrbtom je res zadnje, kar potrebujem. Tile pa ne obsojajo – nasprotno, ponudijo mi vse, kar trenutno potrebujem in stvar obvladajo. In predvsem, niso resni, daleč od tega, upajo si vse in še več in vedno poskrbijo tudi zame. Niso tile zasebni stiki kar nekaj, res ne. Namenjeni so užitkom, uresničevanju fantazij, norim izkušnjam, ki jih nikjer drugje ne bi doživela. Od nikogar drugega si namreč ne bi upala zahtevati tega, kar zahtevam od njih. Včasih tudi od več naenkrat.

Na spletni strani smo tako ali tako vsi z istim namenom. Vsi smo prišli po isto stvar in če želimo, jo bomo tudi dobili. Za dober sex gre. In na tejle strani ga bom med vso ponudbo, med toliko različnimi ljudmi in možnostmi zagotovo našla. Pa tudi iskala, do takrat, ko se ponovno ne zaljubim in spet začnem s tisto dolgočasno monogamijo in rutino. Ali pa tudi ne, vse tole, kar doživim preko tele strani, bom še kako koristno porabila v prihodnje. Nalašč, ker ni treba, da so pridne punce pridne tudi v postelji. To mi je sedaj že jasno. In jasno je tudi tistim, ki so jih moji sex oglasi pripeljali do stika z mano.

2 thoughts on “Nikoli si nisem mislila, da bom tole v resnici počela…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.