9 načinov kako izboljšati fanta pri oralnem seksu

cunnilingus

1. Zagrabi ga za lase in ga vodi. Pretvarjaj se, da so njegovi lasje volan in da voziš njegov avto-glavo naravnost v mesto Užitkov. Bolje, da v tistem trenutku ne razmišljaš o tem, ampak to uporabi, zato da ga vodiš gor in dol ter za večji ali manjši pritisk. Bonus točke pri tem so, da je moškim to seksi.

2. Bodi očitna, ko ti je nekaj všeč. Kadar dela stvari pravilno, bodi bolj glasna, kadar pa ne zadovoljuje tvojih potreb, ne bodi tako glasna oz. entuziastična. To si predstavljaj kot igro “vroče-mrzlo”, ampak s tvojim klitorisom. Samo za spoznanje, to je eden od najbolj pasivno-agresivnih načinov, da se nekaj doseže in bo najbrž potreben časa, da se ti bo splačalo. Ampak če si pasivno-agresivna oseba, je to zate idealno.

3. Bodi bolj drzna. Vsak teden v spolno življenje uvedi nekaj novega. Ena od teh stvari je lahko tvoj vibrator. Ampak ne uporabi ga takoj. Mogoče mu en teden zaveži oči, nato naslednji teden uporabi lisice, potem pa mu predstavi svojo najljubšo, preizkušeno spolno igračko. Kot alternativo mu lahko rečeš: “Ej, ko me boš zadovoljeval, uporabi moj vibrator.”

4. Skupaj glejta pornofilm. Predvajajta si nek pornič in ga posnemajta (pred tem ga ne pozabi na hitro preleteti, da preveriš, če so pozicije, ki so ti všeč). To mu bo seksi in še sanjalo se mu ne bo, da ga uporabljaš kot tečaj kunilingusa zanj.

5. Če te premalo oralno zadovoljuje, ga vprašaj, če bi šel na tebi dol. Se ne posveti dovolj dolgo predigri? Potrebuješ predigro, da se vzburiš? Povej mu. Če ti reče, da mu ni do tega ali da enostavno tega ne naredi, mu reci naj odjebe.

6. Zaveži ga (seveda mu to najprej povej). Z njegovo privolitvijo ga prevladaj, da bo čisto iz sebe. Kar naenkrat so tvoji predlogi postali del izdelane (in seksi) igre. Vse za kar te je skrbelo, da bo napačno razumljeno kot zlobno ali ukazovalno, dobi popolnoma drugačen kontekst. Obleči si svoje najbolj seksi spodnje perilo, malo ga našeškaj in mu daj svoje eksplicitne kunilingus inštrukcije 50 odtenkov do orgazma na tvoj način.

7. Reci mu, naj z jezikom izpisuje črke abecede. Preizkušena metoda. Z jezikom naj izpiše vsako črko posebej. Ko pride do črke, ki ti odgovarja, ga ustavi. Prosi ga, naj vedno uporablja to črko.

8. Pod zadnjico si daj blazino. Presenečena boš, koliko ti bo malenkost dvignjena višina spremenila (in njemu nudila lažji dostop). Čisto možno je, da mu je težko s trebuhom med tvojimi nogami.

9. Naravnost mu povej, kaj ti paše. Če ne veš, kaj bi bilo bolje, večkrat masturbiraj, da bi izvedela, potem pa mu povej svoje ugotovitve. Če ti je težko krtizirati njegove spretnosti, lahko rečeš: “To mi je pasalo do nedavnega, zadnje čase pa ne. Ali lahko preizkusiva nekaj novega?” Ne bo ti žal, da si to omenila.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.