7 načinov, kako se spoprijeti s fantovimi prijateljicami…

Nekaj taktik za ravnanje s fantovimi prijateljicami ti bo pomagalo odpraviti morebitne občutke ljubosumja in negotovosti. Prepoved prijateljevanja z nasprotnim spolom ni prava pot, saj ti bo fant najverjetneje na skrivaj zameril, da skušaš nadzirati njegova prijateljstva. Če si se znašla v zagati, ti tu predstavljamo 7 načinov, na katere se lahko spoprimeš s fantovimi prijateljicami.

1. Postanita zaveznici

Eden od glavnih razlogov, zakaj si ljubosumna na njegove prijateljice, je ta: strah te je, da te bo pustil za eno izmed njih. Eden od načinov, kako pomiriti takšne in podobne strahove, je, da se podrobneje spoznaš z vsako od fantovih prijateljic in da postaneta zaveznici. Povabi jo na kosilo ali na večerno druženje.

2. Druži se

Morda pa si vendarle bolj navdušena nad možnostjo skupinskega druženja. Torej jo povabi, da se kdaj pridruži tebi, tvojemu fantu in še nekaj ostalim prijateljem pri raznih aktivnostih. Če je v partnerski zvezi, povabi še njega.  Na ta način boš videla, kako se punca obnaša v bližini moškega. Če ima kakršnekoli skrivne motive, jo bo telesna govorica gotovo izdala.

3. Bodi odprta za prijateljstvo

Kadarkoli se družiš s katero izmed njegovih prijateljic, se obnašaj kot ponavadi in ne kot ljubosumna punca. Ne bodi hladna ali nesramna, saj bo to zgolj stopnjevalo negativno napetost v odnosu, nad čimer nihče ni pretirano navdušen. Morda pa je ta punca pravzaprav zelo kul oseba, s katero bi lahko sklenili pravo prijateljstvo, zato bodi odprta tudi za to možnost. Prav tako boš nabrala nekaj točk pri fantu, če boš v svoj krog sprejela tudi njegove prijateljice.

4. Kako pa s telefonskimi klici in SMS sporočili?

Obstaja velika verjetnost, da te bo zajel val sumničavosti vsakič, ko boš na njegovem mobilcu zagledala klic ali sporočilo neznane ženske. Preden pomisliš na najhujše, ga o njej podrobneje povprašaj. Fant naj ti zaupa, kako dolgo sta že prijatelja, kako sta se srečala, če sta se kdaj romantično zapletla in če je samska. Če to od njega zahtevaš, ti naj tudi pokaže, kaj mu je napisala v sporočilu.

5. Spogledovalka

Možno je, da se bo med fantovimi prijateljicami našla tudi kakšna, ki se z njim odkrito spogleduje in ga pravzaprav hoče zase. Ni je težko opaziti, saj ga neprestano kliče, mu pošilja e-maile in SMS sporočila. Včasih pokliče tudi pozno ponoči, ko sta skupaj v postelji. V takšnem primeru je fant tisti, ki mora prijateljstvu postaviti določene meje. Če to skušaš napraviti sama, bo postala samo še bolj tečna.

6. Pogovori se s fantom

Če ti ob misli, da tvoj fant prijateljuje z določeno punco, postane nelagodno, se vprašaj, zakaj je temu tako. Si zgolj ljubosumna, negotova in brez pravega razloga pričakuješ najhujše? Ali imaš konkretne dokaze, da se med njima razvija nekaj dvomljivega? Če sumiš, da njegova prijateljica hoče nekaj več, se o tem pogovori s fantom.

7. Ne skrbi

Če vse kaže na to, da je njuno prijateljstvo povsem nedolžno in z njo ravna kot z enim od moških kolegov, ne skrbi. Tudi če je neverjetno seksi in je super oseba, ne pozabi, da ti je fant povsem predan. Če pri njem ne opaziš nikakršnega sumljivega vedenja, mu zaupaj. Nenehno prepiranje o prijateljicah ga bo zgolj pahnilo v nesrečo in ogrozilo vajino zvezo.

Pri vsakem spoprijemanju z njegovimi prijateljicami predvsem pazi, da mu ne postavljaš ultimatov, razen če si res pripravljena tudi na konec zveze.

Poznate še kakšen zdrav način, kako se obnašati do fantovih prijateljic?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.