7 trikov oralnega zadovoljevanja, ki jih še vedno nisi uporavila

oral
Ne glede na to kolikokrat si svojega moža že oralno zadovoljila, sekspertinja dr. Jane Greer in seksologinja dr. Jill McDevitt, ki nudi seminar Felacija 101 (Fellatio 101 classes) na domu, pravita, da so ti napotki prav tisto, kar potrebujeta, da bo že tako dobro oralno zadovoljevanje še bolj zabavno in prijetno za oba. Pripravi se za reakcijo “Vav, od kje pa sedaj to?”:

1. Ponaredi globoko grlo. Veliko žensk, kljub svoji starosti ali številu let v zakonski zvezi, niso za globoko grlo, ker lahko sproži ne-tako-zabaven refleks bruhanja. Če se v tem prepoznate, dr. Greer predlaga počasnejši pristop k globokemu grlu, ki izgleda tako, da ko imaš penis v ustih, vrh svojega jezika položiš na ustno nebo. Kot pojasnjuje, ta gib skupaj s toploto in vlažnim občutkom tvojega jezika, daje občutek, kot da je globlje kot pravzaprav je. Ko se enkrat navadiš občutka in boš pripravljena, boš sčasoma njegov penis lažje vzela globje v grlo.

2. Spoznaj njegov “meatus” in “frenulum.” Z drugimi besedami, bolj se posveti “drobni odprtina na njegovi glavici, iz katere ejakulira” in “kožna vezica, ki povezuje kožico in glavico penisa.” Ta dva predela sta polna živčnih končičev in sta, kot pravita dr. Greer in dr. McDevitt, pogosto prezrta celo od tistih, ki dajejo najboljši felatio. Poleg tega sta meatus in frenulum blizu vrha glavice, tako da boš imela kratek premor, če te čeljust že boli.

3. Ko boš zajemala zrak, ga našeškaj. Če si navajena, da te ves čas šeška, zamenjaj vlogi in ga po zadnjici lepo našeškaj – nad tvojo nenadno potrebo, da pokažeš svojo notranjo Anastasio Steele, bo prijetno presenečen. In ne mislimo na rahle šeške sem in tja. Dr. Greer pravi, več kot je moči, bolje je … seveda, v mejah normale.

4. Naredi mu felatio s koščkom ledu v ustih. To je eden od najbolj klasičnih nasvetov, o katerem poslušaš že od svojih šolskih let, ampak glede tega nam zaupaj: užitek ti bo gledati, kako ga bo hladen občutek šokiral in mu hkrati ustrezal, občutek, ki ga še nikoli ni doživel. Če bi rada preizkusila različne temerature, vendar te skrbi, da je ledena kocka preveč mrzla za njegov spodnji predel, za začetek poskusi s hladilnim lubrikantom na kondomu in ga tako pripravi na igro z ledeno kocko.

5. Vključi predmete. Masaža z rokami med felatiom je najstarejši trik v knjigi in lahko postane *zehanje* malce dolgočasen. Zato namesto tega svoje roke raje koristno uporabi in zagrabi lopatico za šeškanje, pero za žgečkanje njegovih mod ali celo grenivko, če si posebno drzna. Dr. Greer pravi, da z uporabo česar koli res mehkega, trdega, hladnega ali vročega izzovemo element presenečenja, ki v spalnici pomeni desetkrat več “vav” dejavnikov za oba.

6. Na začetku uporabi različno hitrost kot na koncu. Večini moških je skrivoma všeč, ko gradiš na napetosti, s tem da si vzameš čas, pravi dr. Greer. Z obvladovanjem ritma je prisiljen, da kontrolo prepusti tebi. Nato, ko čutiš, da je vse bolj vzburjen, dr. McDevitt pravi, da je to najboljši čas, da pospešiš. Zaradi nabrane frustracije in nepričakovanega draženja bo njegovo doživetje še toliko bolj intenzivno.

7. Malo več grizljaj glavico. Iz giba gor-in-dol si po vseh teh letih že naredila znanost, tako da dr. Greer predlaga, da se med lizanjem, ko čutiš, da je pravi čas, izzoveš z bolj strateškim grizljanjem glavice. Ideja, da tam spodaj uporabiš zobe, je lahko zanj, če tega še nikoli nisi delala, zelo zastrašujoča, tako da dr. Greer predlaga, da se v to spustita postopoma in počasi s pogovarjanjem kaj mu paše in kje bi rad, da ga ugrizneš.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.