Ljubezen in Seks horoskop

Astrologi menijo, da je tvoja spolnost, sposobnost zapeljevanja moških in tvoje preference v postelji odvisni ne samo od tvojih izkušenj in partnerja, ampak tudi od horoskopskega znamenja, kateremu pripadaš. Preveri, ali to res drži.

Ovnica

Ovnica ima močna načela, kar neizogibno vpliva na njene erotične želje in obnašanje med rjuhami. V igri ljubezni Ovnice rade prevzemajo iniciativo in se upirajo podrejanju, hkrati pa si na skrivaj želijo močnejšega partnerja, ki bi ga ubogale. Njihovo intimno življenje je občasno malo sebično. To pa ne zaradi njihovega slabega značaja, temveč zaradi tega, da Ovnice želijo dobiti od svojega partnerja, vse to kar pričakujejo od popolnega moža. Hitro se zaljubijo, so vročekrvne in polne erotične domišljije, znajo presenetiti moškega in vzbuditi v njem občutke, o katerih se mu niti ni sanjalo.

Bikica

Bikice so očarljive in dobrosrčne, čutne, hkrati pa muhaste. Erotično nepredvidljive, lahko vsakemu novemu partnerju prinašajo nove, nepozabne občutke. Veliko moških intuitivno čuti, da so te ženske – popolne partnerice, ki jim bodo sposobne dati intenzivne čutne užitke. Bikice so vedno obkrožene z moškimi. Imajo pa eno veliko pomanjkljivost – čutijo tako veliko spolno željo in željo po novih doživetjih, da so bolj kot druge ženske nagnjene prešuštvu, tudi po poroki.

Dvojčica

Znamenje Dvojčice prinaša neko dvojnost ženskam. Po eni strani inteligenca, intuicija, velik značaj in sposobnost navezovanja širokega kroga prijateljstev jim na njihovi poklicni poti pomaga doseči več. Po drugi strani pa jim bister razum in dejstvo, da se prehitro odločajo za novo zvezo otežuje najti sanjskega moškega. Ta ženska –  zvesta prijateljica za mnoge ljudi, težko najde protiutež svoji divji naravi. Dvojčice so radovedne, živahne in zgovorne. V odnosih se ponavadi zadovoljujejo z kratkoročnimi užitki. Če imaš srečo, da te izbere – lahko postane popolna žena, mati, pravi družinski tip.

Rakica

Po naravi so Rakice izjemno erotična, čutna in ljubeča bitja. Vendar pa imajo eno čudno lastnost, in sicer po seksu, se Rakice pogosto izogibaju partnerju, če pa je to srečanje neizogibno, znajo zanj biti turobne in zelo neprijazne. Moški težko razumejo Rakice in kako zgraditi z njo ljubezenski odnos. Če bo Rakica našla obzirnega in potrpežljivega moškega, ki bo pripravljen več misliti na njo kot nase – bo moški odkril, da je spoznal popolno, lojalno žensko, polno nežnosti, za katero je družina na prvem mestu.

Levinja

Čeprav je zelo privlačna, čeprav zna pritegniti pozornost mnogih moških, ji včasih zmanjkuje temperamenta v spalnici. Njena čustva znajo postati mirna in hladna. Veliko Levinj misli, da seks pomaga samo postati dobra žena in mati, zato se ne trudijo postati strastna ljubimka. Levinje ne poznajo kompromisov, kar se tiče družinskega življenja. Znajo biti gospodovalne in zelo samostojne. Rade imajo dvorjenje.

Devica

Device zelo privlačijo moške, so zelo nežne in si nikoli ne postavljajo sebičnih ciljev. Device so popolne žene in matere. Spoznanje, da je njihov ljubimec srečen, je zelo pomembno za Device. Do svojega izbranca so zelo prijazne in so zanj pripravljene žrtvovati. Med seksom pričakujejo toploto in občutek varnosti. Rade vidijo, da je njen partner v postelji samozavesten in nežen hkrati.

Tehtnica

Čeprav so polne temperamenta in menijo, da je seks pomemben v njihovem življenju, ni njihov glavni cilj. Samo močni moški jih znajo privlačiti in podjarmiti njihovo srce. V zameno bodo izpolnile vse njegove želje. Nad šibkejšim partnerjem bodo hitro zdolgočasene. Kadar so zaljubljene, so zelo zabavne, očarljive, igrive in romantične partnerice.

Škorpijonka

Pogosto imenovana fatalka, skrivnostna ženska. Zelo strastna. Vse njene kretnje so osredotočene na en sam cilj – dobiti spolno zadovoljstvo. Škorpijonka je polna energije in zelo bistra. Moški pogosto izgubljajo glavo zaradi takih žensk. Z njenim velikim apetitom in vročimi idejami za igrice v postelji, postane nepozabna sanjska ljubimka za mnoge moške. Kadar najde resnično sorodno dušo, hitro postane popolna žena, prijateljica in mati, ki bo lahko za kariero in blaginjo svojega moškega celo žrtvovala svoje želje in interese.

Strelka

Seks za njo je način doživljanja obilja v življenju in največje možno število prijetnih občutkov. Glasna, bistra, iznajdljiva avanturistka, ki uživa življenje – to je Strelka. Vedno poskuša najti partnerja, ki bi ji bil enak in ne mara moških, ki so posesivni, in ki radi dominirajo v postelji.

Kozoroginja

Rojena v tem znamenju ženska pogosto trpi zaradi notranjega konflikta med svojimi željami in možnostmi. Hitro se zaljubi, je vroča in privlačna ljubimka. V postelji potrebuje nekaj časa, da se ogreje. Pomemben ji je občutek varnosti in prepričanosti, da je izbrala pravega partnerja, šele takrat se bo sprostila in uživala v ljubezni in seksu. Po poroki so Kozoroginje bolj nagnjene prešuštvu, na žalost, pogoste same ne znajo pojasniti razlogov za takšno vedenje.

Vodnarka

Njena hiša je vedno polna gostov. Ljudi privlači njena inteligenca, očarljivost, izvirnost, vesela narava in komunikativnost. Vendar pa v postelji raje izbira pasivni položaj, je tiha in ne mara eksperimentov. Zato je njen popoln partner, nekdo, ki je manj temperamenten, in kateremu je od seksa pomemnejša pozornost in nežnost ljubljene ženske.

Ribica

Živi v kraljestvo svojih sanj in želja. Po naravi je zelo dobra oseba, romantična duša, idealistka. Sporazumevanje z Ribico mora sloneti na erotičnem flirtu in igri – za nekatere moške je to skoraj nemogoče doseči. Ribice znajo odkrivati in izpolnjevati najbolj intimne erotične želje svojih moških. Za njih je seks vedno povezan z njihovimi čustvi. Svojo pravo čutno in ljubečo naravo razkrijejo le osebi, katero bodo zares vzljubile.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.