Ljubezenski horoskop za november

No pa je – mrzlo, oblačno, deževno. Pa vendar … To da je prišla jesen, še ne pomeni, da moraš za nekaj mesecev morala pozabiti na pravi okus življenja. Poglej, kaj te čaka ta mesec. Kljub mrazu zna biti zelo zanimivo …

OVNICA

Rahel prehlad se lahko razvije v res hudo gripo. Ker pa bo tudi tvoj dragi začel kašljati in kihati, ga lahko povabiš v svojo posteljo. Tako skupno obolevanje zna biti res zanimivo.

BIKICA

Ta mesec pazi na tipa, ki te bo poskušal zapeljati z domiselnimi komplimenti. Na žalost, hoče le eno – da bi mu pomagala urediti neko zadevo, ki jo ti, zaradi svojega položaja lahko premakneš naprej. Ne dovoli, da te izkoristi – izkoristi ga prva!

DVOJČICA

Uspelo ti bo pobegniti na pozen, jesenski dopust. Kot se bo izkazalo, bo dobrodejno vplival na tvoje scefrane živce. Počitnice bodo prijetnejše zaradi družbe nekega melanholičnega moškega. Pazi, samo na prvi pogled je videti žalosten. Boš tvegala?

RAKICA

Imaš rada izzive? Če ja, potem pazi. Ta mesec te bodo zasuli z delom, ker bodo izhajali iz predpostavke, da boš vsemu temu odlično kos. Ne bodi jezna, ko bo že naredila del naloge, se boš lahko odpeljala na nekajdnevni izlet izven mesta. Najbolje z neko prijazno osebo.

LEVINJA

Levinje veljajo za zelo ambiciozne, ta mesec te bo ta tvoja lastnost izjemno motila. Kar se pa tiče ljubezni se ti bo posrečilo, bolj kot ponavadi – da ne omenjamo seksa. Strastno bo, skoraj tako kot da bi bila pomlad ne pa jesen!

DEVICA

Naslednji mesec bo tvoja zveza na preizkusu. Na obzorju se bo pojavila ženska, ki je samo na videz izginila iz življenja tvojega dragega. Na žalost, še zmeraj preži nanj. Za vsak slučaj imej nadzor nad situacijo in se upri, da bi hotel zvečer kam od doma.

TEHTNICA

V zraku je romanca! Le s kom – z moškim, ki si ga po naključju spoznala na forumu. Izkazalo se bo, da je prijazen, duhovit moški, ti pa – preden se mu proti koncu meseca vržeš v naročje – boš z njim preživela veliko čudovitih trenutkov.

ŠKORPIJONKA

Gozd, gobe, mokra stelja – o vsem tem sanjaš, medtem ko delaš dolge nadure v službi. Ne skrbi, vikendi bodo zate čas prave sprostitve – nadoknadila boš pomanjkanje gibanja in skupaj s svojimi prijatelji okusila čar jesenskega pohajanja.

STRELKA

Dolga, ljubka jutra v postelji – to je to, s čimer se boš ukvarjala v bližnji prihodnosti. Tvoja strast bo izbruhnila z dvojno silo, ti pa ne boš niti vedela zakaj. Ne razmišljaj preveč – uživaj v trenutku.

KOZOROGINJA

Nimaš nobenega, ki bi te ogrel v teh hladnih dneh? Počakaj, že kmalu, se bo našel nekdo, ki bo v tvojem življenju prevzel vlogo pečice. Na začetku mu boš težko zaupala, ampak je ta tip bo vztrajen. Pravi osvajalec je, ti pa boš postala njegova žrtev. In bo vredno.

VODNARKA

Zadnji tedni niso bili lahki – ampak se bo sedaj vse obrnilo na boljše. Na obzorju čaka odlična služba, v naročju čudovit moški, v pasu pa manj centimetrov. Cel mesec ti bodo oči žarele od sreče.

RIBICA

Verjemi ali ne, ta mesec poskusi poiskati srečo v igrah na srečo. Mogoče ne boš postala čez noč milijonarka, ampak boš s tem gotovo lepo zaslužila. Prav tako bo v ljubezni: če boš tvegala, boš zmagala. Seks avantura se bo začela počasi preoblikovati v čudovito čustvo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.