Najbolj strastna horoskopska znamenja

OVEN

Ženska. Hitro se vznemiri, ima rada ljubkovanje in nežno masažo. Skrbi za navdušujoče, vendar nekonvencionalno izkazovanje ljubezni.

Moški. V postelji želi dominirati. Obožuje nežen, seksi, ultra ženstven seks.

BIK

Ženska. Obožuje pogovore o seksu, nežne komplimente, rože, različna luštna darilca. Ne prenaša razgrajajočih moških.

Moški. So neskončno potrpežljivi in vztrajni. Lahko se ljubijo celo noč. Hitro se prilagajajo partneričinim potrebam.

DVOJČKA

Ženska. Nagajiva zapeljivka. Ne mara rutine, zato jo najbolj vznemirjajo presenečenja. Izredno pomembno je zanjo, da seks ne postane rutinski.

Moški. Obožuje presenečenja in skrivnosti, erotične obleke, ki spodbujajo domišljijo in vznemirjajo. Je neskončno iznajdljiv ljubimec, ki rad preseneča.

RAK

Ženska. Ima rada zveze polne nežnosti in intimnosti ter romantično vzdušje. Sovraži nesramno, vulgarno obnašanje in šale.

Moški. Kot predigra k strastni ljubezni zna biti čuten in romantičen. Sam spolni odnos za njega ni tako pomemben kot to, kaj se dogaja pred in po njem.

LEV

Ženska. Da bi narekovala svoja pravila, se rada spušča v tvegano razmerje. Levinje imajo neverjetno občutljiv občutek za vonj, zato pri večerni erotični masaži ne smejo manjkati eterična olja.

Moški. Ponosen, želi biti oboževan. Ima rad spolno raznolikost in se ponavadi odloča za partnerice, ki bi ga ubogale.

DEVICA

Ženska. Ženske tega znamenja najbolj skrbi, da ne najdejo dovolj odločnih partnerjev. Device ne marajo predolgih ljubezenskih predigric in preveč nežnih, poženščenih moških.

Moški. Zna biti strasten, celo pohoten, pri njem je treba samo vzbuditi pohotnost. Zelo pomembno je, da je partnerica do njega dobra.

TEHTNICA

Ženska. To je znamenje neverjetno čustvenih žensk, ki se zlahka vznemirijo. Rade imajo dinamične, odločne in kreativne partnerje.

Moški. Strasten, ampak zelo neučakan ljubimec. Takoj bi se ljubil, da bi čim hitreje doživel užitek.

ŠKORPIJON

Ženska. Predstavnice tega znamenja veljajo za ene od najbolj privlačnih. Vendar, ne zna vsak slediti njenim strastem.

Moški. Rad bi pogosto seksal. Vendar, ne mara seksati povsod in s komer koli. Za to potrebuje posebno okolje in posebno žensko.

STRELEC

Ženska. Ženska tega znamenja je neverjetno erotična in vznemirljiva spolna partnerica. Ne prenaša banalnega dvorjenja in sladkih komplimentov.

Moški. Malo ga je strah govoriti o seksu ali deliti svoje poredne fantazije s partnerico. Še posebej ga skrbi zunanji videz: seksi oblačila in erotično spodnje perilo.

KOZOROG

Ženska. Ženska tega znamenja je romantična duša. Vznemirjajo jo počasni plesi ob svečah, komplimente in prijetna presenečenja.

Moški. Konservativen, ne preveč nežen. Rad ima intenziven, dinamičen in lahek seks. Ne moti ga fantaziranje – takoj pride do konca.

VODNAR

Ženska. Romantična duša, ki rada sanja. Z veseljem sprejema partnerjeve inovativne pobude in njegove erotične fantazije. Obožuje iznajdljive komplimente.

Moški. Dokaj nepredvidljiv. Ne mara rutine, boji se eksperimentirati in poskusiti nove spolne položaje, erotične igračke in tako naprej.

RIBI

Ženska. To kar vznemirja ženske tega znamenja, so moški, ki so čustveno stabilni in polni iniciative, ker so ribe po naravi malo ravnodušne in negotove.

Moški. Občutljiv, ne mara razkazovati svoje seksualnosti in govoriti o njej. Poleg tega ima nežen okus – ne mara vulgarne in ostre erotike.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.