Novoletni horoskop

OVNICA

Ovnica sanja o tistem pravem pustnem karnevalu v Rio de Janeiro, Benetkah, Nici … Njena podoba je zelo drzna. Veliko razgalja, malo prekriva in za povrhu paje še simpatična in odlično pleše. Ni ji kaj mar za snobistične žure v dragih hotelih in restavracijah, kjer se malo je, še manj pije, veliko pa pogovarja …

BIKICA

Med zabavo, pa tudi pred njo, gre do konca – kupuje izvirne obleke, najmodnejše čevlje, pri frizerju in kozmetičarki rada ekperimentira z ekstravagantnimi tretmaji. Rada ima izredno seksi podobo, čeprav se ji v vsakodnevnem življenju raje izogiba. Ples v maskah, skrivnostne, beneške maske na obrazih, zabave, ki spominjajo na davna zgodovinska obdobja, vse to blazno spodbuja njeno bujno domišljijo.

DVOJČICA

Dvojčice najslabše prenašajo, kadar za silvestrovo nimajo nikogar ob sebi. Takrat jim osamljenost ne koristi in jih spravi v melanholično razpoloženje. Prav tako novega leta ne marajo kaj preveč preživljati pri domačem ognjišču. Želijo si, da bi zadnji večer starega leta postal praznik – čarovnija za boljšo prihodnost. Takrat znajo pokazati, da si lahko privoščijo kraljevski slog. Ob tem času prav tako rade potujejo.

RAKICA

Rakica je družabno bitje – rada se noro zabava, enako udobno se počuti na plesu v dvorcu in ob ognju v hribih. Zadnjo decembrsko noč pogosto preživi v družbi ljudi, ki imajo strastno radi neko področje – bolj ko je zabava izvirna, bolj si daje duška do zgodnjih jutranjih ur. Kar veliko predstavnikov tega horoskopskega znamenja preživlja novo leto v službi, ker je njihova poklicna pot povezana z zabavno industrijo. To je znamenje ljudi, ki vodijo različne prireditve, glasbenikov, odličnih frizerskih stilistov ter modnih oblikovalcev.

LEVINJA

Levi vedno preživljajo silvestrovo na najbolj izviren način. Ideje kako preživeti zadnjo noč starega leta se vsako minuto spreminjajo. Najpomembnejše pa je, da ni dolgočasno! Resne plese opuščajo, padajo pa na plese v maskah in maskiranje. Njihovo ličenje in novoletna oblačila so čista avantgarda, navsezadnje lahko pokažejo, kaj jim resnično najbolj ugaja. Skratka – bolje ko je noro, bolje je.

DEVICA

Devica rada preseneča samo sebe in svojo okolico s svojimi spremenjlivimi idejami. Včasih načrtuje silvestrovo že poleti. Pripravlja najmodnejše obleke in se zabava do zgodnjih jutranjih ur v luksuzni restavraciji. Naslednje leto pa sanja, da bi preživela silvestrovo v miru, izgubljena v svojih mislih. Vendar najboljše novoletne zabave pripravlja sama – kot gospodinja. Dobra glasba, odlična hrana, najboljši koktajlji – kaj še manjka?

TEHTNICA

Tehtnica lahko prepleše celo noč. V tem horoskopu se rodijo prave plesne mojstrice plesišča. Ni ji mar za hrano, čeprav z veseljem spije kakšen kozarec dobrega šampanjca. Za silvestrovo se Tehtnica skrbno pripravi in ponavadi zapravi velike zneske denarja. In ima prav – nihče ne zgleda tako lepo v svečanih oblekah kot ona.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka vsako silvestrovo načrtuje zelo skrbno. Pred odhodom na ples pride na dan njena prirojena nečimrnost, ki jo tako dobro skriva pred svetom. Maske, najdražje kreme, zdravilni sokovi in obiski v trgovinah z oblačili, ki te zožijo – vse da bi se lahko spremenila v vitko gazelo. Rada pleše in med noro silvestrovo zabavo nikoli ni pri miru. Občasno pa se ji zgodi, da se ga mal preveč napije in ji ni čisto jasno, kdaj je minila polnoč…

STRELKA

Za silvestrovo se strelka zabava do onemoglosti. Je prava kraljica plesišča. Bistvo enkratnega žura je za njo nora družba in dobro opremljen bar. V vsakdanjem življenju pridna, se za silvestrovo prelevi v vročo zapeljivko – v svojih novoletnih oblekah več razgalja kot prekriva.

KOZOROGINJA

Kozoroginja sanja o pravem novoletnem plesu, na katerem bi se lahko oblekla v lepo obleko modnih oblikovalcev in vrtoglavo visoke pete. Kot bi bila rojena za ples. Pred vsakim velikim odhodom se pripravlja kot na vojaško ekspedicijo – dieta za hujšanje, kozmetični tretmaji in obisk pri frizerju so obvezne točke. Končni rezultat pa je impresiven!

VODNARKA

Najbolje se zabava doma, sicer pa imajo vodnarkine žure radi tudi njeni prijatelji in sorodniki. Na njih lahko poješ kaj okusnega, spiješ kakšen kozarček in plešeš v ritmu dobre glasbe. Vodnarke nikoli ne divjajo glede denarja, ki ga namenijo za žur. Obleka, ki jo izbere za silvestrovo, je redko kdaj ekstravagantna. Klasika, dolge verižice biserov ali ogrlice, udobni čevlji, ki omogočajo ples do jutra – to je recept za odlično zabavo.

RIBICA

Ribica rada pleše in se nakiti z lepimi bleščečimi dodatki. Saj je silvestrovo izjemen večer leta, kadar se lahko spremeniš v pravo princeso. Celoten večer naj bo res izjemen. Glasba, kakovostne žgane pijače in jedi so absolutno potrebni minimum. Lep scenerij – dvorec, restavracija z dolgo tradicijo, egzotične destinacije se prav tako lahko najdejo v paketu. Silvestrovo je čas, v katerem se je spet vredno v celoti počutiti ženska in zbirati očarane poglede drugih moških.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.