Tipi punc, s katerimi bi moral vsak fant hoditi vsaj enkrat v življenju

Nekaterim fantom je všeč le določen tip deklet: povzpetnice, punce s perverznim smislom za humor, ali pa npr. zbiralke starih plošč. Vprašanje pa je, kako boš vedel, ali ti je neka punca zares všeč, še preden se z njo spustiš v spoznavanje in zmenke? Povrhu vsega – mar se z leti naše potrebe in standardi o privlačnosti nič ne spremenijo? Pravijo, da je pestrost tisto, kar vsak izmed nas potrebuje. Preden se odločiš, da se boš ustalil s punco, ki se ti bo zdela fantastična in »taprava«, se znori ob drugih tipih žensk, kot so npr. naslednje….

“Alfa” ženska
To je punca, ki je precej bolj izkušena, verjetno starejša, zagotovo pa modrejša od tebe. Ni takšna kot punce, s katerimi si bil v preteklosti, saj ona doktorat, verjetno hipoteko na stanovanju ali hiši ter je ves čas popolno urejena. Točno ve, kaj si želi – v spalnici, v življenju in na splošno. Povrhu vsega pa je še neverjetno privlačna.  Fant, ki je pripravljen biti z alfa žensko mora biti samozavesten in siguren vase. Obenem pa mora biti tudi voljan ostati doma pri otrocih, medtem ko ona samozavestno obvladuje vse in vsakogar v službi.

Punca, ki je najraje doma

Spoznal si jo na večerji, ki jo je pripravila, in ki si je pozneje razvila v manjšo zabavo, kjer vaju je seznanil vajin skupni prijatelj. Čeprav je zelo družabna, je najraje doma, rada kuha ter raje s prijatelji zahaja v lokalni bar kot pa obiskuje kakšne fancy klube. Všeč ti je, ker se ne spušča v konfliktne situacije ter, ker skrbi zate. Partnerska veza ji ustreza, saj ne išče enkratnega seksa.  S takšno punco si lahko skupaj nekaj let, potem pa strast počasi popusti ali pa še prej kateri izmed vaju začne hrepeneti po nečem razburljivejšem. Lahko pa se tudi zgodi, da se poročita in začneta živeti umirjeno družinsko življenje nekje na Krasu.

“Seksi zmeda”
Punca, ki le redko vstane pred poldnevom (razen, če je ŠE vedno pokonci od celonočnega žuranja), z vedno skuštranimi lasmi ter očmi polnimi zaspančkov, obenem pa s popolnim telesom, ki je rezultat rednega plesanja. Takšna punca zagotovo ne išče partnerja, ampak fanta, ki bo z njo žural. Čeprav si z njo ne moreš obetati dolgotrajnejše veze, pa se boš z njo zagotovo lahko znorel!

Ena “izmed prijateljev”
Ves čas ti je bila po malem všeč, a si jo vedno imel le za “enega izmed prijateljev” in ne za “kandidatko” za tvojo punco. En večer, ko sta oba malo opita, pa se stvari med vama začnejo hitro razvijati in ena stvar vodi k drugi. Preden se zares zaveš, dejansko porivaš svojo najboljšo prijateljico. A naj te to ne moti. No, saj te zagotovo ne, saj se ob njej verjetno počutiš bolj sproščeno kot pa s katerokoli drugo punco, s katero si že bil. Je seksi, zabavna, in je mogoče tista “taprava”. Lahko pa se zgodi, da se boš naslednji dan prebudil z glavobolom in svoje dejanje hudo obžaloval, ker si uničil prijateljstvo z najboljšo prijateljico.

“Ta’nora” punca
Gre za punco, ki je umetnica, dela z otroci ali pa za kakšno nevladno neprofitno organizacijo. Nagnjena je k temu, da velikokrat odpove zmenke, saj ne mara načrtovanja, temveč se raje prepušča toku dogodkov. Je punca, s katero bodo večeri precej zanimivi – vino boš npr. pil kar iz kozarcev marmelade, medtem ko se bosta pogovarjala o čustvih ali pa izvajala tantrični seks. V primerjavi s tvojo potrebo po načrtovanju, sistematičnosti in organizaciji, je lahko ta punca zate pravi sveži veter, ki ti pomaga, da se sam malo sprostiš. A kaj kmalu ti lahko začneta njena “norost” in spontanost pošteno najedati.

Popolnoma neprimerna punca
Gre za tvojo šefico, sestro najboljšega prijatelja ali pa tvojo bivšo, ki ti je zlomila srce. Ali pa nekoliko noro sodelavko, podivjano žurerko, poročeno žensko ali pa punco, ki je spala že z dvema, tremi tvojimi prijatelji, ki jo zato sovražijo, ker ji očitno ne morejo zaupati. Če hodiš s takšno punco, za katero je že iz vesolja jasno vidno, da ni prava zate, zna biti to tudi koristno zate, saj lahko tako ugotoviš, kaj pravzaprav iščeš, po drugi strani pa boš zagotovo imel na zalogi par zanimivih in divjih zgodbic, ki jih boš lahko delil s prijatelji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.