7 romantičnih filmskih potez, ki si jih želiš doživeti

A ne bi bilo prelepo, če bi ti tvoj izbranec namenil kakšno romantično gesto, kakor to vidiš početi igralce v tvojih najljubših filmih? V filmih moški nenehno počnejo takšne in drugačne norosti za žensko, ki jo ljubijo. Naredili bodo vse, da bi bilo njihovo dekle srečno. Bilo bi lepo, če bi podobno ravnali tudi moški iz tvojega življenja. Ko bi ti le…

1. NAMENIL STEZO IZ VRTNIC

Prideš domov in zagledaš sled vrtnic, ki se vzpenja po stopnicah navzgor. Ko vstopiš v spalnico, je postelja prav tako prekrita z odejo neštetih vrtnic, soba pa žari v soju sveč. Prizor je filmski, fant pa si bo pridobil bonus točke za steklenico šampanjca na nočni omarici.

2. PUŠČAL MAJHNA SPOROČILA

Ko se zjutraj zazreš v ogledalo, opaziš listek s sporočilom, da si čudovita. Odpraviš se v kuhinjo na zajtrk in na hladilniku najdeš pritrjeno še eno sporočilo. Kako prikupno bi bilo, če bi ti takšna majhna sporočilca puščal po celem stanovanju? Čeprav ne more vedno biti ob tebi z vsem svojim telesom, pa ti pušča svoje srce. Gre za ljubko in enostavno potezo, zaradi katere ga boš drugim hvalila še mesece.

3. PODARIL IGRO ISKANJA SAMO VAJINIH ZAKLADOV

Zakaj ne bi romance spremenil v igro? Pomisli, kako bi bilo, če bi ti navrgel nekaj navodil, ki bi te popeljala do mest, ki imajo za vaju prav poseben pomen. Morda te bo napotil v trgovino, kjer sta se prvič srečala, nato pa na tisto mesto, kjer sta se prvič poljubila. Te pustolovščine ne boš nikoli pozabila.

4. PODARIL ROŽE BREZ POSEBNEGA RAZLOGA

Ni valentinovo, nimaš rojstnega dne pa tudi obletnice ne praznujeta. Je povsem navaden dan, kot kateri koli drugi, le da te preseneti s šopkom rož. To je lepa in enostavna gesta, ki ti pokaže, kako te ima rad. Če ti podari rože kmalu po prepiru, kot opravičilo, ne velja. Dar mora priti kot strela z jasnega, brez kakršnega koli posebnega razloga.

5. NAPISAL PESEM

Če igra kakšen inštrument, bi ti lahko zaigral pesem, ki jo je napisal posebej zate. Še besedilo poje o tem, kako zelo te ljubi. Fantastično je videti, kako svoje talente uporablja za to, da bi nate napravil vtis. Veš, da so te besede bile napisane prav zate, melodija pa tudi? Še toliko bolje.

6. POSPRAVLJAL IN KUHAL

Najenostavnejše stvari so lahko najboljše. Če živita skupaj, je lepo priti domov v pospravljeno stanovanje. Na koncu dolgega in napornega dne ti ni treba razmišljati še o tem, kaj moraš skuhati za večerjo, saj je za to že poskrbel tvoj fant. Postregel ti bo s hrano in ti pomagal, da ti bo čim bolj udobno. Razvajal te bo, ti se moraš le sprostiti.

7. USTVARIL PLAYLISTO

Seveda ti najljubših pesmi ne bo posnel na kaseto, ampak ti bo spekel CD ali ustvaril playlisto za tvoj mp3 predvajalnik. Glavno je, da ti pokaže, da mu je jasno, kakšno glasbo imaš najraje oziroma na kakšno glasbo pomisli ob tebi. Če je njegov izbor pravilen, mu lahko prisluhneta, medtem ko se mu zahvaljuješ s poljubi.

Če imaš srečo, boš nekega sne našla nekoga, ki bo zate pripravljen storiti vse. Je tvoj fant romantik? Kaj je najbolj romantična stvar, ki jo je naredil zate?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.