Kako naj najdem punco, če pa sem vedno zaposlen?

Velikokrat si zaposlen, kar se hitro opazi pri pomanjkanju časa, saj ne hodiš ven in ne spoznavaš punc. Čeprav si tako zaposlen, to še ni zadosten razlog, da trpi družabna plat tvojega življenja. Večkrat pravijo »delo brez zabave je dolgočasne narave« – ali ima tvoje delo potemtakem sploh smisel, če se vsaj sem ter tja ne moreš zabavati? Nekateri dejstvo, da nimajo punce, radi pripisujejo pomanjkanju časa, pri tebi pa to ne rabi biti izgovor, če tega nočeš.

Tukaj je nekaj predlogov, če kljub pomanjkanju časa želiš najti punco:

1.  Nehaj se oklepati prepričanja, da je pomanjkanje časa zadosten razlog, da človek ne more imeti punce.

Najprej se moraš nehati izgovarjati, da je pomanjkanje časa glavni razlog, da si trenutno samski. Lahko, da si res zaposlen človek, vendar kot rečeno, ni treba, da zaradi tega trpi tvoje družabno ali spolno življenje.

2.  Nauči se učinkovito organizirati svoj čas.

Verjetno ti ne bo uspelo popolnoma upočasniti svojega ritma, vendar pa obstaja velika verjetnost, da se naučiš bolje razporediti svoje aktivnosti, tako da boš prost na petkov in sobotni večer. Če si tega res močno želiš, ti bo vedno uspelo najti nekaj dodatnega prostega časa, da boš lahko spoznaval punce.

3.  Izboljšaj svoje sposobnosti, kako HITRO osvojiti punco

V resnici sploh ni potrebno veliko časa, da se spustiš v pogovor z žensko, ali pa da v njej prebudiš dovolj čustev, da je pripravljena pristati na zmenek s tabo in se nato prepustiti usodi. Težava, s katero se sooča večina fantov, je ta, da se ne znajdejo, ko je potrebno punco hitro očarati, in si morajo vzeti nekoliko več časa. Boljši kot si v prepričevanju punce, da si te želi, manj časa boš za to porabil, torej se ne boš mogel pritoževati, da si preveč zaposlen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.