Zakaj je počasen seks neverjeten

sex

Želite zdržati dlje, doživljati noro dobre orgazme in postati boljši ljubimec? Umirite in sprostite se.

Ne bi vas smeli spominjati, da je zunaj vroče. Vroče v smislu “pojačaj klimo” in “sleci vsa oblačila”. Čeprav se to zdi kot prava formula za bolj vroč seks, pa v resnici lahko zaradi visokih temperatur vaši meseni užitki postanejo potni in utrudljivi.

Rešitev: Počasi. Če tempo umirite, boste poživili svoje spolno življenje.

Za začetek boste zdržali dlje.

To pa pomeni, da boste partnerju dali čas, da vas dohiti. “Raziskave kažejo, da v povprečju moški pri spolnem občevanju doživijo orgazem v približno dveh minutah aktivnega občevanja,” pravi seksualni terapevt dr. Joel Block. Po drugi strani pa ženske v povprečju potrebujejo 14 minut. “Sami izračunajte,” pravi Block. “Obstaja 12-minutni problem!”

Ko se upočasnite, njej dajete boljše možnosti, da doživi orgazem, hkrati pa sami sebi povečujete možnosti za seks. Raziskave kažejo, da lahko zadrževanje orgazma ‒ imenovano tudi ‘edging’ ‒ poveča intenzivnost vrhunca, zaradi česar je seks še boljši.

Seks bo bolj intimen.

“Počasen seks daje sporočilo, ki je nasprotje bim, bam, hvala lepa,” pravi Block. “Bolj spominja na to, da ji dajete čas in ji pustite, da uživa.”

V bistvu lahko upočasnitev tempa spremeni vašo normalno rutino v seks z dvorjenjem in zdelo se bo, da jo zasipate z naklonjenostjo ‒ čeprav je seks, ne glede na vse, isti posel kot običajno. Romantičen najbolj koristen igralec postanete preprosto tako, da se upočasnite.

Torej, kako to izvedete?

“Poznate Keglove vaje?” sprašuje Block. “To so ‘trebušnjaki za vagino’, ki jih izvajajo ženske. Ko moški izvajajo dolgo krčenje [mišice medeničnega dna] med spolnim občevanjem, upočasnijo svojo orgazmično vzpenjanje, zaradi česar zdržijo dlje.” Zadržite za 2 ali 3 sekunde, popustite in nato nadaljujte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.