30 seksualnih nasvetov, ki bi jih vsaka punca morala uresničiti preden dopolni 30 let

Se kdaj vprašaš ali imaš vsaj toliko seksualnih izkušenj kot povprečna ženska tvojih let? Tu je seznam 30 seksualnih trikov, položajev in igric, ki bi jih morala preizkusiti, ali o tem vsaj razmisliti, še preden jih dopolniš 30.

Nasvet: Seks na tabu mestu

Pa naj gre za tvojo otroško sobo v hiši tvojih staršev ali pa na mizi tvojega fanta v njegovi pisarni. Izberi si mesto, ki te naredi še posebej poredno in pohotno.

Nasvet: Spoznavaj sebe in ugotovi kaj te pripelje do orgazma

Prej ko boš ugotovila kaj tebe rajca, lažje in hitreje boš zrajcala svojega fanta.

Nasvet: Igranje vlog

Igraj rdečo kapico, fant pa naj bo tvoj zlobni volk. Ali pa: Prevzemi vlogo igralke, ki se poteguje za vlogo v filmu. / Pretvarjaj se, da je fant neznanec, ki ga spoznaš v baru na letališču, itd.

Nasvet: Privošči si one night stand

Ne sanjari o trajni vezi.  Včasih si mora dekle le privoščiti brezskrben seks. Brez odvečnega govoričenja! Hudiča, sploh mu ni potrebno dati svoje številke. Enostavno poberi fanta v baru, seksajta in si za vedno pomahajta v slovo.

Nasvet: Naj raziskovanje tvoje tazadnje ne bo več tabu

S pravim fantom in dovoljšnjo mero lubrikanta, boš kmalu razbila svoje (neupravičene) tabuje o analnem seksu. Kmalu boš spoznala, kako bo njegov prstek ali jezik ob tvoji luknjici številne druge položaje napravil še mnogo privlačnejše.

Nasvet: Razišči tudi fantovo tazadnjo

Poigraj se s prstki tudi na fantovi tazadnji. Zagotovo mu bo to še 10x bolj všeč kot pa je tebi. Če sta bolj sramežljive sorte, se tem užitkom prepustita pod tušem.

Nasvet: Glej porniče

Nikar se ne sramuj, veliko žensk z veseljem gleda porniče. Za to, da dobiš kakšne nove ideje, se zadovoljuj ob gledanju porničev. Ideje bosta v prihodnje s fantom zagotovo poskusila uresničiti, seveda,  ko bosta oba za to prave volje.

Nasvet: Direktno mu povej, kako si želiš, da te obdela

Fantje niso vedeževalci. Če si želiš, da te z jezikom hitreje in hitreje, ali pa bolj proti levi, ali pa da enostavno nadaljuje s tem, kar že ves čas počne, mu moraš to povedati. Verjemi, želi si tega.

Nasvet: Najdita skupno točko pri perverzijah

Verige ali lisice lahko naredijo veliko za vajino spolno življenje! To, da partnerju dovoliš, da s tabo počne skorajda vse, medtem ko ti samo ležiš in si mu na voljo, je lahko še kako vzburjajoče! Da sploh ne omenjam dejstva, da to, da se nekomu popolnoma prepustiš, dodatno krepi zaupanje in s tem okrepi vajino vezo!

Nasvet: Privošči si enega na hitr’co

Med odmorom v službi teci domov ter si s fantom privošči enega na hitr’co. Zagotovo vaju bo vajin “hiterseks” pripravil do tega, da bosta po službi spet hitela domov na še dodatno dozo seksa!

Nasvet: Poskusi kdaj tudi s kakšnim mlajšim / starejšim

Ne bi rada vedela, kaj vse zna moški z 10 let več izkušnjami? Naj te ne bo strah poskusiti in ugotoviti!

Nasvet: Samozadovoljujta in opazujta se

Njega bo tvoje samozadovoljevanje zagotovo narajcalo, ti pa se boš ob opazovanju njegovega masturbiranja še česa naučila. Opazuj kako močan stisk ter kakšna hitrost drkanja ga najbolj narajcata – vse to ti bo v prihodnje zagotovo koristilo.

Nasvet: Pošlji mu seksi sliko

Ni potrebno, da si na sliki povsem gola. Mogoče je še boljše, da imaš na sebi raje kakšno seksi oblekico, ki veliko pokaže, a hkrati tudi veliko skriva. Če ne bo takoj odgovoril s kakšnim »OMG-jem«, ali pa »seksi«, mu hitro pošlji še kaj bolj vročega in pikantnega.

Nasvet: Bodi enkrat za spremembo ti pobudnica za seks

Kdo pravi, da mora vedno moški biti tisti, ki da pobudo? Če si nekoga želiš, pa ne glede na to, ali gre za fanta, s katerim si bila že na petih zmenkih, ali fanta, ki te sploh še ni povabil k sebi, ali pa tvojega fanta, s katerim sta skupaj že več kot leto dni, in ki izgleda neverjetno v boksarcah – enostavno ga zagrabi in si ga vzemi!

Nasvet: Prepustita se strasti kar v avtomobilu!

Če se nisi dovolj znorela v srednji šoli, ko so morala vrata tvoje spalnice ostati odprta, te bo seks v avtomobilu zagotovo ponesel nazaj v čas, ko si bila najstnica. Fantu reci naj se ustavi na praznem parkirišču ali pa nekje na samem, kjer si lahko privoščita pravo dogodivščino na zadnjem sedežu!

Nasvet: Seks na prostem

Privoščita si seks v gozdu, puščavi, pravzaprav kjerkoli v naravi, in takoj bosta začutila vzburjajoč adrenalin seksa na prostem.

Nasvet: Privošči si seks s fantom, ki bo znal ceniti tvoje telo!

Poišči si fanta, ki ti bo ves čas znal dati vedeti kako prečudovito telo imaš in kar ne bo uspel držati rok stran od tebe. Z njim boš zagotovo uživala, tako kot bi morala uživati vsaka ženska!

Nasvet: Seksaj s fantom s seksi naglasom

Čeprav verjetno sploh ne boš razumela kaj ti govori, a rajcal te bo, vse dokler bo odpiral usta. Seksaj s seksi tujcem in preizkusi kaj vse zna njegov jeziček “povedati” tudi na obisku pri tvoji “taspodnji”.

Nasvet: Seks v tišini

Če imaš cimro, mora biti seks skoraj neslišen. Na koncu vaju bo to še preklemansko rajcalo, ko se bosta skušala zadržati, da ne bosta sopla ali globoko vzdihovala.

Nasvet: Popolna oralna obdelava je zakon

Ne glede na to, kako dobra si v postelji, prava legenda boš, če ga boš oralno zadovoljila tako, kot ga ni še nobena. Vaja dela mojstra, a vseeno ne bo škodilo, če boš za nasvet povprašala tudi prijateljice ali pa si prebrala kaj več nasvetov na tej spletni strani.

Nasvet: Fantaziraj o seksu z drugim

Npr. fantaziraj o seksu z njegovim najboljšim prijateljem? Svojim bivšim? Z Ryanom Goslingom? Vsake toliko časa si dovoli in med seksom fantaziraj o tem, kako seksaš z nekom drugim.

Nasvet: Zapleši mu

Vsakega pravega moškega zagotovo vzburi seksi ples v naročju! Zagotovo!

Nasvet: Poigrajta se tudi s kakšno seks igračko

Veliko žensk ne doživi pravega orgazma ob “navadnem” seksu. Naj te ne bo strah prinesti v posteljo svojega vibratorja. Vseeno je kako prideš do orgazma, pomembno je le, da ga doživiš, kajne? A zagotovo bo precej bolj vzburjajoče, če te bosta hkrati rajcala tvoj fant in tvoj vibrator.

Nasvet: Privošči si trojčka!

Nočem reči, da so trojčki prav za vsakogar, a če te ideja rajca, in imaš na voljo dva interesenta, si trojčka le privošči!

Nasvet: Privoščita si masažo za pare

Nič ni boljšega kot biti v temačnem prostoru skupaj s partnerjem, kjer sta povsem sproščena in pri volji za marsikatero nagajivost. Masaža za pare je najboljša predigra, za katero bosta kdajkoli plačala.

Nasvet: Pojavi se na njegovih vratih v seksi spodnjem perilu

Obleci si svoje najbolj seksi spodnje perilo (petke, korzet in visoke nogavice), in nase navleci le plašč ter preseneti fanta pri njemu doma.

Nasvet: Privošči si fanta, ki te nenormalno privlači in rajca

Največkrat si izberemo fanta, ki je pameten, duhovit ali pa ima super karakter. Vsaj kdaj pa kdaj pa si moraš privoščiti fanta, ki je nenormalno seksi, in ki te tako pritegne, da se v trenutku začneš slačiti.

Nasvet: Privošči si seks sredi noči

Če se sredi noči zbudiš vsa divja in pohotna, se enostavno prepusti seksu in uživaj, zjutraj pa boš imela občutek, da so bile vse le lepe in vroče sanje.

Nasvet: Rajcajta se z besedami

Če sta s fantom povsem sproščena ter je seks nekaj najboljšega, kar sta oba kdaj doživela, zakaj ne bi poskusila še česa porednega? Enostavno se popolnoma sprostita in se začnita provocirati z zmerljivkami. Zagotovo bosta še bolj vzburjena!

Nasvet: Prepustita se ljubljenju!

Privoščita si romantično ljubljenje, s počasnimi gibi, veliko strasti ter nikoli ne umaknita pogleda drug z drugega. Zamisli si, kako se je ljubiti s fantom, v katerega si noro zaljubljena.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.